szellemi vébéká

újdonat új fúziós csillag az álhírek dinamikusan szűkülő szabad piaczján. ha a hír szent, mi vagyunk a glória a feje felett. a sajtó hatalmi ág, nem pedig hatalmi gyökér! olvasss a szarok között! a nagybetű nem hallatható. borban az igazság, coke-ban a valóság. zöld? de inni mi is a hírcsárdába megyünk. itthon meg kihányjuk. ide. ez maradt. de ez nem a mi szégyenünk.

Friss topikok

schmittől kérnek segítséget meleg szervezetek

2011.01.04. 01:10 - szellemi vébéká

szvbk bpfirst news

2011. 03. 19. 18.81

bel - meleg - schmitt - köztársasági elnök - solymár - becsszó

szerző: kályhás rezső

schmittben bíznak a melegek

a homoszexualitásukat fel nem vállalók magyarországi szövetsége közlemyényben üdvözli a köztársasági elnök szép és erkölcsös magyar beszédért, az anyanyelv védelméért folytatott küzdelmét.

éppen ezért, közjegyzőnél letétbe helyezett nyílt levélben arra kérik schmitt pált lépjen fel a sértő és egyre inkább terjedő melegutalvány szóösszetétellel szemben. a cafetéria rendszerben, munkavállalóknak adható juttatások között található az eredeti nevén melegétel-utalvány, ám ezt a köznyelv schlendriánul rövidítve csak melegutalványnak hívja, ez pedig sérti a melegek háborítatlansághoz való jogát és különben is.

a levél írói remélik schmitt pál ügyük mellé áll és lendületből aláírja tiltakozásukat, továbbá minden fórumon felhívja a figyelmet a melegutalványozás nem szépségére.

főleg önkiszolgáló éttermekben és forralt bor árusoknál tapasztalható a melegutalványozás, de egy novemberi, solymári jobbikos majálison ólmozott melegétel-utalványokkal dobáltak meg három csókolózó férfit, mert melegnek vélték őket. több, melegnek vélt vagy valós közszereplő pedig névtelen borítékot is kapott, benne alkoholos filccel meggyalázott melegétel-utalvánnyal. 

a köztársasági elnök hivatalánál közölték, hogy már foglalkoznak az üggyel, de nem úgy. részleteket későbre ígértek, de csak simán, nem becsszóra.

A bejegyzés trackback címe:

https://szellemivebeka.blog.hu/api/trackback/id/tr612558892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása