szellemi vébéká

újdonat új fúziós csillag az álhírek dinamikusan szűkülő szabad piaczján. ha a hír szent, mi vagyunk a glória a feje felett. a sajtó hatalmi ág, nem pedig hatalmi gyökér! olvasss a szarok között! a nagybetű nem hallatható. borban az igazság, coke-ban a valóság. zöld? de inni mi is a hírcsárdába megyünk. itthon meg kihányjuk. ide. ez maradt. de ez nem a mi szégyenünk.

Friss topikok

gyorshír: a kormány betiltja az étert

2010.12.29. 14:37 - szellemi vébéká

szvbk - bpfirst news

2010. 12. 34. 15.00 CET

belpol - kormány - doorstep - pizza

szerző: rapid lajos

szigorodnak az éter feltételei

a médiatörvény rendelkezéseivel összhangban, a kormány, január 31-től állami monopóliumba utalja az éter árusítását - közölte a fidesz-székházból kilépő pizzafutár a sajtó arra járó munkatársaival.

mivel a futárnak nem volt több ideje, a karbantartó kiabálta az újságírók felé, hogy 2011. február elsejétől a megyeszékhelyeken és a fővárosban összesen 3 kijelölt üzletben, szigorú regisztráció után lehet az anyaghoz jutni. az intézkedésre, lihegte hozzá a karbantartó, a várhatóan felbukkanó illegális kalózrádiók felbukkanása miatt van szükség.

a meglévő és érvényes frekvenciaengedéllyel rendelkező rádiókra nem vonatkozik a szigorítás. az azokat működtető társaságok - a koncessziós szerződés értelmében - ingyen igényelhetnek étert galambpostával küldött kérvényben.

a rögtönzött tájékoztató végére befutott a párt helyettes szóvivőjének helyettes önéletrajzírója, aki nem kérdésre válaszolva csak annyit mondott, hogy ízletes volt a pizza, meghasadt-tükör-tojással és besimul mártással, görögösen.

----END---

A bejegyzés trackback címe:

https://szellemivebeka.blog.hu/api/trackback/id/tr352546195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása