szellemi vébéká

újdonat új fúziós csillag az álhírek dinamikusan szűkülő szabad piaczján. ha a hír szent, mi vagyunk a glória a feje felett. a sajtó hatalmi ág, nem pedig hatalmi gyökér! olvasss a szarok között! a nagybetű nem hallatható. borban az igazság, coke-ban a valóság. zöld? de inni mi is a hírcsárdába megyünk. itthon meg kihányjuk. ide. ez maradt. de ez nem a mi szégyenünk.

Friss topikok

gyorshír: ellenszegültek a síelők, attak lett a vége

2010.12.29. 15:31 - szellemi vébéká

Címkék: kormány zavargás hiány költségvetés síelés bánkút

szvbk bpfirst news

2010. 12. 21. 12.35

bel - hó - sípálya - zavargás - jégkása - angyalkázó lányok

szerző: sí mél

zavargásokba torkollott bánkúton a kormányzat hóbegyűjtő akciója

a hosszú hétköznapon több százezren síeltek és szánkóztak az ismert hazai sípályán, amikor megjelent a körzeti megbízott és közölte, be kell zárni a pályát, elviszik a havat, a hóágyúkat pedig lefoglalják. meg nem erősített hírek szerint a szerkezeteket eladják dubainak.

a tömegben legtöbben értetlenkedtek, de egy hangosabb csoport szitkozódásba kezdett, egyebek közt nyár- és strandellenes jelszavakat skandáltak.

miután megérkezett a rendőri erősítés, a kormányhivatalok munkatársai elkezdték begyűjteni a havat, volt olyan család, amelynek szó szerint a léce alól rántották ki a fagyott csapadékot.

attrocitásra akkor került sor, amikor a rendőrök angyalkázó lányokat bilincseltek meg és tettek a rabszállítóba. ekkor többen lángoló százazjégkását dobtak a rendőrök felé. a rendőrök fülzsírgázzal viszonozták a támadást.

a térségbe vezényelt taliban-csapatok megjelenésével egyidőben a nyugalom helyreállt.

a havat egy kormánydöntés értelmében gyűjtik be. a hó-gate előzményei itt:

http://szellemivebeka.blog.hu/2010/12/29/hoval_a_hiany_ellen

A bejegyzés trackback címe:

https://szellemivebeka.blog.hu/api/trackback/id/tr682546313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása