szellemi vébéká

újdonat új fúziós csillag az álhírek dinamikusan szűkülő szabad piaczján. ha a hír szent, mi vagyunk a glória a feje felett. a sajtó hatalmi ág, nem pedig hatalmi gyökér! olvasss a szarok között! a nagybetű nem hallatható. borban az igazság, coke-ban a valóság. zöld? de inni mi is a hírcsárdába megyünk. itthon meg kihányjuk. ide. ez maradt. de ez nem a mi szégyenünk.

Friss topikok

hamis preambulumokra csapot le a hatóság

2010.12.29. 16:06 - szellemi vébéká

Címkék: apeh piac észak korea razzia vpop nav preambulum

szvbk bpfirst news

2010. 12. 22. 45.36

apeh - vpop - nav - jogszabály - preambulum - pribék

szerző: fih nancy

hamis prambulumok a piacokon

a két ünnep között ütmezett közjogi razziát tartott a korábbi apeh-ból és vpop-ból alakult új, nemzeti adó- és vámhatóság.

az akció elsősorban a piacok és útszéli árusokra terjedt ki. ennek során több hamis törvényt és rendelkezést foglaltak le, elsősorban kaukázusi és kínai árusoktól. a legnépszerűbbek a kormányrendeletek, illetve a médiahatóság rendeleteinek mintájára készült hamisítványok. 

pribék henrietta szóvivő elmondta, a rossz minőségű, kodofikáció nélküli, gyakran veszélyes anyagot tartalmazó jogszabályokat bezúzzák, az aprólékot pedig fejlődő afrikai országok között osztják szét az ensz segítségével.

érdekességként elhangzott: egy észak-koreából, szudánon keresztül érkezett konténerben több hamis preambulumra is bukkantak az adónyomozók, de ezek egyike sem tartalmazta istent, így a forgalmazók könnyen lebuktak. a hamisitványokat zsírpapírok közé rejtették.

a lefoglalt jogszabályok értéke mintegy 645 milliárd forint, ez átszámítva körülbelül 72 millió lélegeztetőgép árának felel meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szellemivebeka.blog.hu/api/trackback/id/tr472546389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása