szellemi vébéká

újdonat új fúziós csillag az álhírek dinamikusan szűkülő szabad piaczján. ha a hír szent, mi vagyunk a glória a feje felett. a sajtó hatalmi ág, nem pedig hatalmi gyökér! olvasss a szarok között! a nagybetű nem hallatható. borban az igazság, coke-ban a valóság. zöld? de inni mi is a hírcsárdába megyünk. itthon meg kihányjuk. ide. ez maradt. de ez nem a mi szégyenünk.

Friss topikok

az nmhh beszáll a lyrics.comba

2011.01.03. 22:57 - szellemi vébéká

szvbk bpfirst news

2011. 02. 22. 19.30

bel - vállalti hírek - médiahatóság - dalszöveg - titok

szerző: emtéi györgy

az nhmm bevásárolta magát a népszerű weboldal üzemletetésébe

a magyar médiahatóság szakmai befektetőként vásárol meghatározó részesedést a piacvezető dalszövegoldalban. az 52 százalékot kisbefektetőktől vásárolták a nemzeti adó- és vámhatóság fedett nyomozóinak közreműködésével - áll nmhh és a nav közös, az mti-nek, nagy nehezen eljutatott közleményében.

a tranzakció lezárása után, várhatóan február elsejétől, az oldalon kizárólag gyermekbaráttá átírt dalszövegek lesznek megtalálhatóak, a kapcsolódó videokon pedig kisípolják a trágár szavakat.

az nmhh nem titkolt célja továbbá, hogy a befektetés révén otthonosabban mozogjon a nemzetközi internet világában, így a .com végződésű domainek között is. a hatóság közleménye szerint ahhoz, hogy a jövőben, a gyermekek védelmében, a világ nagy részén rendet tehessenek az arctalan netezők társadalmának közösségei között, fontos, hogy a hivatal felkészült szakemberekkel rendelkezzen nemzetközi szinten is.

Troy Lager, a lyrics.com pr-igazgatója az mti-től idézve saját magát, elmondta, a brit cég üdvözli az nmhh megjelenését a cégben, mivel a menedzsment nagyra értékeli, a magyar hatóság már most magasan képzett, fiatalos és dinamikus fordítói csapatát.

az nmhh szóvivője elmondta azt is, tervezik, hogy más kiterjesztések, így a .net, a .org, és a .sex domaintartományokba is beszáll az hatóság, de  azt még nem döntötték el, mely cégeken keresztül.

a vételárat egyik fél sem hozta nyilvánosságra, mint a hivatal szóvivője elmondta azért, mert az nagyon titok.  

A bejegyzés trackback címe:

https://szellemivebeka.blog.hu/api/trackback/id/tr362558665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása