szellemi vébéká

újdonat új fúziós csillag az álhírek dinamikusan szűkülő szabad piaczján. ha a hír szent, mi vagyunk a glória a feje felett. a sajtó hatalmi ág, nem pedig hatalmi gyökér! olvasss a szarok között! a nagybetű nem hallatható. borban az igazság, coke-ban a valóság. zöld? de inni mi is a hírcsárdába megyünk. itthon meg kihányjuk. ide. ez maradt. de ez nem a mi szégyenünk.

Friss topikok

társasjáték lesz a nemzeti konzultációból

2010.12.29. 14:39 - szellemi vébéká

Címkék: orbán konzultáció nemzeti vállalat hasbro sajtáj társasjáték

 

szvbk-bpfirst news

2010. 12. 29. 15.00 CET

gazdaság - vállalati hírek - sajtáj - hasbro

szerző: üzemi jeromos

társasjáték készül a nemzeti konzultációból.

az amerikai játékgyártó multinál közölték, óriási lehetőséget látnak a magyar kormányzó, orbán viktor egyik korábbi ötletében. mint radovan gamer, a cég balkáni részlegének szóvivője elmondta, a legvonzóbb a játéban, hogy bizonyítottan lehet hárommillió emberrel egy időben játszani, ez hatalmas piacot is jelent egyben - tette hozzá gamer.

gamer kérdésre válaszolva elmondta, a nemzeti konzultáció játék végcélja egyelőre homályos, de figyelemmel kísérik a valóságot, így amint kiderül, mire megy ki a játék, azonnal piacra lépnek, így a vásárlók a legvalósághűbb modellel találkozhatnak.

a nemzeti konzultáció játék koncepciója gyakorlatilag a monoplyérra épül.

a szóvivő elmondta: a végső verzió elkészültéig, úgy nevezett béta verzió lesz forgalomban, jelképes, egyforintos árért. a szettben a süppedős plüss táblán és a felhúzható figurákon kívül, minden kártya megtalálható lesz, amire alkotmánymódosításhoz vagy akár kordonbontáshoz szükség lehet, ráadásul most, de legkésőbb január 31-ig a készlet mellé  száz darab extra "nem" kártya jár ajándékba, vagyis teljesen ingyen, vagyis egy fillért sem kell pluszban fizetni érte.  

a cég, korábban több sikeres hiperrealisztikus társasjátékot dobott már piacra. legnagyobb sikerű termékeik a katagóriában a málhás csacsi

http://www.tarsasjatekok.hu/malhas-csacsi-tarsasjatek-hasbro.html/hun

vagy az operáció sürgősségi ellátás

http://www.tarsasjatekok.hu/operacio-surgossegi-ellatas-tarsasjatek-hasbro.html/hun

társasjátékok.

a játékot a gyártó a tavaszi forrongások egyik sikertermékének szánaja, bevezető kampányára 4.6 milliárd eurót fordít a hasbro.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szellemivebeka.blog.hu/api/trackback/id/tr872546202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása