szellemi vébéká

újdonat új fúziós csillag az álhírek dinamikusan szűkülő szabad piaczján. ha a hír szent, mi vagyunk a glória a feje felett. a sajtó hatalmi ág, nem pedig hatalmi gyökér! olvasss a szarok között! a nagybetű nem hallatható. borban az igazság, coke-ban a valóság. zöld? de inni mi is a hírcsárdába megyünk. itthon meg kihányjuk. ide. ez maradt. de ez nem a mi szégyenünk.

Friss topikok

berlusconi a való villában!

2011.01.04. 00:11 - szellemi vébéká

szvbk bpfirst news

2011. 01.02. 19.05

bel - unio - showbiz - silvio - vv - alig tizennyolcéves - elnökség

szerző: enter tímea

újabb sztárvendég látogatja meg a való villla lakóit

várhatóan február közepén egy éjszakát fog eltölteni a luxusbörtönben a világhírű olasz playboy és miniszterelnök, silvio berlusconi. az rtl klub közleménye szerint a csatorna - a január elsején sugárzott showműsor és a rendszeres póker közvetítések mellett - így is népszerűsíti hazánk uniós elnökségét. 

berlusconi gyóntatója szerint ráfér már a politikusra egy kis lazítás és külön öröm neki, hogy kikapcsolódását a magyar unios elnökség népszerűsítésére használhatja fel. még különbb örömként éli meg az olasz miniszterelnök, hogy minderre orbán viktor és a fidesz kormányzása idején kerül sor. (orbán és berlusconi pártja egyaránt az európai néppárt tagja - a szerk. munkaadója)

az mti névtelen, ismeretlen és ellenőrizetlen forrásra kenve arról számolt be, hogy berlusconi egy felfújható gumi jiri paroubek-et készül ajándékba vinni a rtl klub sztárjainak. 

az olasz politikust két tizenhét és fél éves, ukrán-cseh származású, magyar-olasz tolmácslány is bekíséri a villába, így a csatorna joggal számíthat még inkább, az induláskor kiemelt abszurd humorra és kifinomult szellemességre.

a villalakók természetesen még nem tudják a hírt, de szandika botoxos tubusa szerint silvio érkezésével jerzy kemény ellenfélre számíthat a gigért folytatott harcban, persze, ha bent maradnak addig.

alekosz trikója a szennyestartóban elárulta, hogy a villa bölcsésze reméli, bent tartják a nézők és meg tudja vitatni a talján szuper nagypapával, milyen gazdasági szerepet szánt annak idején mussolini az akkoriban elfoglalt észak-afrikai területeknek. meg persze, ahogy azt már megszokhattuk, a fogát is feni a tolmácsokra.

további részleteket és pontos dátumot későbbre ígért a csatorna.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szellemivebeka.blog.hu/api/trackback/id/tr392558815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása