szellemi vébéká

újdonat új fúziós csillag az álhírek dinamikusan szűkülő szabad piaczján. ha a hír szent, mi vagyunk a glória a feje felett. a sajtó hatalmi ág, nem pedig hatalmi gyökér! olvasss a szarok között! a nagybetű nem hallatható. borban az igazság, coke-ban a valóság. zöld? de inni mi is a hírcsárdába megyünk. itthon meg kihányjuk. ide. ez maradt. de ez nem a mi szégyenünk.

Friss topikok

tovább gyűrűzik az otthonszülés-botrány

2010.12.29. 16:41 - szellemi vébéká

szvbk bpfirst news

2010. 12. 56. 14.23

bel - eü - otthonszülés - gát - háromkirályok - jegyzőkönyv

szerző: kendős veronika

feljelentést fontolgat a magyar szülészkamara a három királyok ellen

gát tódor főtitkár elmondta, szakértői bizottság vizsgálja, hogy a kis jézus születésénel eleget tett-e a három királyok a magzati élet védelmét és a születés zökkenőmentességét előíró jogszabályoknak.

a bizottság állásfoglalása szerint a külvárosi jászolban nem álltak rendelkezésre a megfelelő eszközök egy esetleges komplikáció kezelésére, illetve a higiéniás körülmények sem voltak kielégítőek, ezért a grémium feljelentés megtételére kérte a kamara vezetését, hogy tisztázni lehessen a vándorok szerepét a hiányosságok fennállásában.

gát tódor hozzátette, felmerülhet a korrupció gyanúja is, hiszen - a jegyzőkönyvek szerint - a képzetlen (ál)szülészek ajándékokkal, információnk szerint például mirhával és tömjénnel, próbálták megvesztegetni az újszülöttet, hogy a csöppség később ne jelentse fel őket a születés hatóságánál.

az egyelőre nem világos, hogy három királyok magánál a születésnél is jelen voltak-e már, vagy csak az esemény után közvetlenül érkeztek-e. az alapos gyanú érdekében gát újabb tanúmeghallgatásokat sürget.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szellemivebeka.blog.hu/api/trackback/id/tr652546442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása