szellemi vébéká

újdonat új fúziós csillag az álhírek dinamikusan szűkülő szabad piaczján. ha a hír szent, mi vagyunk a glória a feje felett. a sajtó hatalmi ág, nem pedig hatalmi gyökér! olvasss a szarok között! a nagybetű nem hallatható. borban az igazság, coke-ban a valóság. zöld? de inni mi is a hírcsárdába megyünk. itthon meg kihányjuk. ide. ez maradt. de ez nem a mi szégyenünk.

Friss topikok

hóval a hiány ellen

2010.12.29. 15:11 - szellemi vébéká

Címkék: dubai kormány környezetvédelem költségvetés libamáj

szvbk bpfirst news

2010. 12. 34. 15.00 CET

kül - kormány - környezet - költségvetés - hó

szerző: dubai regina

a kormány környezetvédelmi államtitkára a hiány lefaragását tervezi a csapadékkal

a környezetvédelmi államtitkár a köztelevízók mindegyikének reggeli, déli és esti műsorában, műholdas kapcsolás révén élőben számolt be dubaiból, tárcarészlegének legújabb ötletéről. 

a politikus elmondta, hogy a több millió éve nem látott csapadékmennyiség, amely elsősorban hó formájában okoz gondokat az emberek mindennapi életében, kitűnő alapanyagot szolgáltat a költségvetés hiányának csökkentésére.

az államtitkár elmondta, a hatóságok, ahol kell, akár karhatalmi közreműködéssel, begyűjtik a havat, amelyet a megyeszékhelyeken felállított kormányhivatalok udvarán tömörítenek, a továbbiakban pedig a hazai politikai élet fagyos légkörével tartósítanak. az így elkészült hóbüdzsé, tiszta, vakító fehér színéből adódóan akár hónapokig is képest az egyensúly megteremtésére.

az államtitkár, mahr el fahrad sejk meghívására érkezett dubaiba, ahol részt vesz az első térségbeli libamájfagylalt-előállító üzem próbakő-letételén. 


A bejegyzés trackback címe:

https://szellemivebeka.blog.hu/api/trackback/id/tr522546273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása